Skip to content

Vertrouwde kwaliteit sinds 1986

Over ons

Als evenementenbureau, organisatie en boekingsbureau voor live en online events creëren, organiseren en produceren wij evenementen en feesten voor het bedrijfsleven en voor de particuliere markt. We hebben een jarenlange ervaring en onze werkwijze is uniek te noemen. Voor onze opdrachtgever werken wij namelijk volledig gratis*. Wij werken door geheel Nederland. Onze rol kan zijn bemiddelaar, adviseur, producer of regisseur of alles in één, met als doel jou (de opdrachtgever) te ontzorgen en alles dat nodig is voor een succesvol evenement perfect te regelen. Dit alles in goed overleg en tussentijdse terugkoppeling.

Musical Wishes Entertainment-logo-1

De oorsprong van het bedrijf

Musical Wishes Entertainment bestaat sinds 1986 en is in 1990 erkend door het toenmalige CBA als boeking, – en evenementenbureau.  Sinds die tijd hebben we al vele bedrijven (MKB), groot of klein of particuliere klanten geholpen bij het ontzorgen van het vinden naar de juiste entertainment en het  verzorgen van feestavonden, teambuilding activiteiten of het leveren van de juiste entertainment (Event) producten. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen op de markt en vertalen deze naar elk feest of event.

Onze Missie

Onze missie is jou een succesvol, zeer goed georganiseerd, veilig en memorabel event te leveren.
Dit met een service ver boven de verwachtingen, binnen een vooropgesteld budget.

Bedrijven die met ons willen samenwerken:
Bedrijven die met ons willen samenwerken: Klik hier voor meer info over onze werkwijze.  

Artiesten die met ons willen samenwerken:
Artiesten die met ons willen samenwerken: Klik hier voor meer info over onze werkwijze

*= indien de opdracht beneden de € 75,00 (excl. Btw) bedraagt, of de ingeschakelde artiest of bedrijf valt buiten ons assortiment, brengen wij 10% verzorgingskosten in rekening met een minimum van € 25,00 (excl. Btw)

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02
musical_wishes_kleiner_logo-removebg-preview

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02