Skip to content

Vertrouwde kwaliteit sinds 1986

Invaldrummer

Drummer afwezig of ziek? Geen paniek!! ?
(snel een invaldrummer regelen)

Inval, tour- en sessiedrummer (Voor binnen en- Buitenland)

Marcel Homan heeft ruime ervaring in het plotseling moeten invallen bij bands, wiens drummer om wat voor redenen dan ook, dat optreden niet kan meespelen. Doordat hij erg muzikaal is en beschik over een goed paar oren, is het zonder meer mogelijk om toch een succesvol optreden te geven. Natuurlijk is het wel noodzakelijk om elkaar af en toe eens diep in de ogen te kijken, en daardoor zonder woorden aan te geven waar breaks komen, het einde, etc. 

Marcel heeft wel les gehad in het lezen van partituur, maar speelt toch hoofdzakelijk op het gevoel en “by head”, oftewel, zoals hij het zich kan herinneren hoe het origineel klinkt. 

Zijn prijs is variabel en afhankelijk van diverse factoren. Hiervoor kan het beste even telefonisch contact worden opgenomen. 

Ook voor studiowerk en binnen- en buitenlandse tours kunt u Marcel Homan inhuren. Hij is goed in het begeleiden van artiesten en weet “zijn plaats”. Hij speelt strak en zonder een nummer “vol te spelen”. Hij is in staat om zowel zacht als volumineus te spelen.

To read in English press ‘More’

More

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02
musical_wishes_kleiner_logo-removebg-preview

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02