Skip to content

Vertrouwde kwaliteit sinds 1986

Drumlessen

Snel, leuk en gezellig leren drummen (Privé les)?
Voor beginnende kinderen (vanaf 5 jaar) en volwassenen.
Ook als aanvulling op een therapie.

Ik geef drumles in Bolsward (locatie) of bij jou thuis (rondom een straal van 10 km rondom Bolsward).

Online drumles is niet mogelijk.

Je gaat je op een leuke en speelse wijze kennis maken met het drumstel, ritmes en allerlei patroontjes. Via een eigen ontwikkelde drummethode m.b.v. mp3 en video’s gaan we aan het werk. Omdat ik weet hoe vervelend het lezen van notenschrift (partituur is), leer ik je dit beperkt. Het grootste gedeelte van de les zou bestaan uit praktijk (drummen).

De fysieke lessen van Musical Wishes Entertainment worden gegeven door Marcel Homan te Bolsward. Hier staat een uitgebreid elektronisch drumstel klaar. Ook bestaat de mogelijkheid om op jouw eigen locatie les te krijgen. Dit kan rondom een straal van 10 km vanaf Bolsward. De eerste maand geldt als een proefmaand. We kunnen dan aan elkaar wennen en je kunt ervaren of drummen iets voor jou is. Een drumstel is dan nog niet noodzakelijk!. Voor de proefmaand geldt een apart tarief, zie hiervoor de tarieven hieronder. Op dit moment kun je je nog inschrijven, zodat je dan binnen no time op de drumkruk zit!

De drumlessen die ik geef zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld mensen met emotionele of psychische klachten, als aanvulling op een therapie. Hierover is vooraf telefonisch contact gewenst.

Behalve drumles volgen, wil je misschien ook van alles weten over de aanschaf van een drumstel. Wellicht wil je eerst gaan huren om te zien of drummen echt iets is voor je?

Ook voor dié ondersteuning en informatie ben je bij Musical Wishes Entertainment aan het juiste adres. Neem even contact op voor meer info.

Tarieven

·       Proefmaand = 4 lessen van elk 30 minuten (iedere week een les)

€ 75,00

·       Vier drumlessen van 30 minuten elk. (1 x per week of 1 x per 2 weken)

€ 60,00

·       Bijkomende kosten op eigen locatie per 4 lessen

€ 25,00

Voor mijn drumlessen kan een aanvraag worden ingediend voor tegemoetkoming via het Kindpakket. Meer informatie is mogelijk via de contact pagina

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02
musical_wishes_kleiner_logo-removebg-preview

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02