Skip to content

Vertrouwde kwaliteit sinds 1986

Aanbod

Voor het boeken van allerlei vormen van entertainment moet je bij Musical Wishes Entertainment zijn. Of het nu voor een privégelegenheid is of voor een zakelijk evenement. Wij kennen geen exclusief bij ons te boeken artiesten, waardoor ons assortiment en mogelijkheden groots zijn. Wij kunnen zowel professionele artiesten of bands alsmede amateur artiesten voor jou regelen. En doordat Musical Wishes samenwerkt met een aantal partners, kunnen we daarnaast ook nog personeel, podia, verlichting, foodtrucks, attracties en alles wat verder nodig is voor jouw evenement of feest regelen. Musical Wishes Entertainment is van alle markten thuis. Hieronder zie je slechts een beperkt overzicht van al onze mogelijkheden. Prijzen zijn op aanvraag en gebaseerd op het soort feest / evenement, het te verwachten bezoekersaantal, reisafstand en nog een aantal cruciale zaken, welke de prijs vormen. Wij kunnen jou vrijblijvend van één of meerdere offertes voorzien.

Wij adviseren en bemiddelen gratis voor jou als klant. In een aantal gevallen ziet u een weblink staan, waar je op kunt klikken en daardoor terecht zult komen op de website van de artiest of leverancier. Hierop staan ook de contactgegevens en kun je zelf dus contact opnemen en e.e.a. regelen. Maar het zou fijn(er) zijn als u dit aan ons wilt overlaten. Dit bespaart jou tijd en hiermee steun je Musical Wishes Entertainment.

Momenteel zijn de onderstaande menu opties voor Artiesten en Event & Feest uitgeschakeld in verband met onderhoud aan de website. 
Voor het huidige aanbod kun je via de contact pagina een email sturen met jouw wensen. 

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02
musical_wishes_kleiner_logo-removebg-preview

Contact

Harlingerstraat 64C
8701 WS Bolsward
kvk 02051519
BTW nr. NL107810323B02